Rocco’s Restaurant, Wilmington, MA

Rocco’s Restaurant was over due for the owners wanted a fresh new look.

This image is of the main entrance which included a covered drop off area as well as a covered handicapped ramp.

       

There were many challenges the biggest one was since the building is so old and through the years many additions were added to the building. They wanted the building to look as if it was all built at the same time.

The new design removed sections from the rear of the building and added an addition. This addition was for the extension of the kitchen area.  We also added a loading dock for deliveries.

        

        

The result  was a very satisfied customer because the design included what he wanted.

         

Here is what the owner said

Working with Peter has been a great experience.  He listened to me when we met to discuss my project needs………..Thank you PPTDesigns